28 Mar 2010

Selimut Tampal Cik Ton

Kawan-kawan,

Ni Cik Ton nak ucapkan terimakasih la berbanyak pd yang sudi membeli Selimut tampal cik Ton yang terbaru. Kononnya nak jual pakai blog tapi sambutan dr kawan-kawan ofis mmg orang cakap mengalahkan album Dato' Siti je...bawak 20 hari ni terus abis jam tu jugak ....pehhh kalau mcm ni,Cik Ton rasa mcm nak berenti kerja 24 jam je tp kot2 lah lps ni dah takde sapa nak beli selimut Cik Ton lagi dah....tak pasal2 dgn cik ton sekali berselimut (bungkus).


untuk stok akan datang, Cik Ton akan terus uploadkan gambar2 selimut tu, try test ada ke tak yang nak order online.

2 comments:

  1. wahhhhhh.... fandai buat selimut tampal yek...?

    :)


    .

    ReplyDelete
  2. Bukannya jahit sendiri tapi beli melalui pembekal, kalau berminat nak beli bagitau cik ton sb ada kat rumah ni 10 helai stok yang baru je sampai

    ReplyDelete

Cik Ton ucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian anda meninggalkan komen.

LinkWithin