27 May 2010

Bedung bayi cotton flannel bercorak

Salam ceria buat semua, kat luar hujan lebat sekali....

Cik Ton dapat idea baru untuk menjahit bedung bayi untuk jualan diblog, setakat ni kawan Cik Ton menjual diblog dia (www.setbersalinnr.com/blog) hasil kerja tangan Cik Ton tu.

Cik Ton terfikir apasalahnya untuk cuba jual di blog sendiri juga sekurang-kurangnya dapat menambah lagi pendapatan.

Dah lama Cik Ton tak menjahit ni....tangan pun dah agak keras..duluu-dulu Cik Ton menjahit baju kurung tapi sekadar untuk kegunaan sendiri dan keluarga saja.

Kepada yang mencari-cari lagi bedung bayi, boleh beli kat sini..harga paling murah dari tempat lain, kalau tak percaya, boleh check je kat mana-mana website. Oleh kerana ni Cik Ton jahit sendiri Cik Ton jual dengan harga RM15 sehelai free kos pos . Bagi setiap pembelian 5 helai bedung akan mendapat FREE 1 helai barut cotton flannel bercorak zap on .

Cik Ton buka jualan murah gini takat hingga 30 Mei nanti je ..Lepas-lepas tu Cik Ton jual bedung bayi tu RM 15 + Kos Pos + Barut Bayi RM6 sehelai.

Cuba-cuba la tengok gambar-gambar contoh yang Cik Ton jahit ni, ada lagi yang belum sempat upload gambar-gambarnya.



No 1




No 2




No 3




No 4



Barut Zap On Free bagi setiap pembelian 5 helai Bedung


Cik Ton akan upload lagi untuk 3 jenis corak dan warna , masih belum ambik gambar .
Emel je Cik Ton pada zaitonmdhussin@gmail kalau berminat...kualiti jahitan kemas dan cantik..tak rugi membeli.

No comments:

Post a Comment

Cik Ton ucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian anda meninggalkan komen.

LinkWithin