30 Jun 2010

Stok Baru - Selimut Tampal dan Selimut Cotton ala Toto

Salam Ceria dan penuh kemesraan

Cik Ton sekadar nak update ttg stok baru untuk selimut tampal dalam masa lebih kurang 2 minggu dari sekarang, manakala untuk selimut cotton ala toto pula akan sampai akhir Julai.

Cik Ton minta maaf kepada yang menghantar emel dan sms bertanyakan tentang stok selimut2 ni , Cik Ton tak sangka bulan ni stok agak lewat dan kebetulan juga bulan ni ramai yang bertanyakan tentang selimut ni.


Terima kasih untuk semua dan semoga kita akan terus berurusniaga.

Salam ukhwah untuk semua!

21 Jun 2010

LELONG BEDUNG BAYI - SOLD OUT

Salam Ceria

Cik Ton nak update kat sini yang semua baki stok bedung Cik TOn sudah pun habis dijual.

Terima kasih kepada yang memborong ke semua bedung CIk Ton, memang pun dia pelanggan Cik TOn sebelum ni, Cik TOn tak sangka dia sanggup membeli baki stok tersebut walhalnya beliau telah pun membeli hampir 100 helai bedung sebelum ni.

Terima kasih sekali lagi dan semoga kita dapat berurusniaga lagi dimasa depan.

20 Jun 2010

LELONG BEDUNG BAYI

Salam Untuk Semua

Selamat hari bapa kepada semua bapa di seluruh dunia...

Hari ni Cik TOn nak buat satu pengumuman iaitu Cik Ton akan menghentikan bisnes jualan Bedung Bayi di blog ini mulai 21/7/2010 iaitu sebulan daripada sekarang.

Ini adalah kerana komitment Cik Ton lebih kepada jualan offline karipap frozen. Jualan Selimut Tampal dan Selimut ala Comforter akan diteruskan secara online. Setiap kali ada stok baru Cik Ton akan update di blog.


Jadi, Cik Ton ambik peluang ini untuk MENJUAL SEMUA BEDUNG yang masih ada dalam simpanan Cik Ton dengan HARGA BERBALOI-BALOI iaitu RM10 sehelai PERCUMA kos penghantaran ke mana-mana destinasi.( ini kiranya sekadar mendapat pulangan modal semata-mata)


Stok masih ada lebih kurang 40 helai.


Cepat buat pesanan sekarang.!

8 Jun 2010

PROMOSI SET BERSALIN DAN BEDUNG BAYI

Salam Ceria

Cik Ton sekali nak war-warkan tentang promosi jualan bedung bayi jahitan cik ton bersama dengan Set Bersalin NR. Harga yang perlu dibayar adalah RM310 sahaja.

Cik Ton rasa tawaran ni tak ada kat tempat lain, biasanya kalau beli kat tempat lain dia org akan kasi hadiah yang murah-murah je , itu pun jika nak kasi hadiah percuma la kan...kebanyakkannya menjual set bersalin tanpa hadiah percuma.




Ni Cik Ton nak kasi hadiah, beli 1 Set Bersalin NR percuma 1 helai Bedung dan 1 helai Barut Bayi
terhad kepada 15 orang pertama sahaja.

SELIMUT TAMPAL DAN SELIMUT ALA COMFORTER

Salam penuh keceriaan untuk semua yang sudi datang mengunjungi blog Cik Ton ni...

Cik Ton nak bagitau semua stok selimut tampal dan selimut ala comforter sudah pun habis dijual.

Stok baru akan sampai pada awal bulan July nanti.

Kepada yang membeli secara online, terima kasih tak terhingga atas pembelian tersebut.

Semoga kita akan berurusan lagi semula.

Selamat bercuti kepada ibubapa yang sama-sama menghabiskan cuti sekolah bersama anak-anak.
Manfaatkanlah cuti ni sebaik mungkin.

4 Jun 2010

GAMBAR BEDUNG BAYI


KOD 8 -SOLD OUT


KOD 7 - SOLD OUT


KOD 6 - SOLD OUT


KOD 5 - SOLD OUT


KOD 4 - SOLD OUT



KOD 3 - SOLD OUT



KOD 2 - SOLD OUT


KOD 1 - SOLD OUT

3 Jun 2010

PROMOSI BEDUNG BAYI

Salam kemesraan untuk semua

Hari ni Cik Ton busy sikit membereskan penghantaran bedung bayi ke Melaka dan juga selimut tampal ke Perak dan Perlis. Asalnya nak ambik gambar parcel tetapi kerana terlalu kelam kabut mengejar masa, langsung tak sempat nak snap walaupun sekeping.

Hari ni Cik Ton menggunkan khidmat ps express Gdex untuk penghantaran kerana tidak sanggup nak meredah kesesakan lalulintas ketika lunch hour.

Oleh kerana Cik Ton happy kerana jualan bedung makin meningkat, hasil jahitan sendiri pulak tu, Cik Ton nak buat promosi untuk:


SETIAP BELIAN 5 HELAI BEDUNG AKAN MENDAPAT PERCUMA SEHELAI BEDUNG.

Apalagi, jangan berlengah lagi, rebutlah peluang ini....kat tempat lain tak ada offer ni tau!

Harga masih sama RM15 sehelai, kos penghantaran untuk semenanjung, PERCUMA manakala ke Sabah dan Sarawak adalah diskaun 50%.

Penghantaran menggunakan Pos Domestic.


Kepada bakal ibu yang berminat boleh emel zaitonmdhussin@gmail.com.

LinkWithin