10 Jul 2010

Kenapa kita perlu berpantang?

Cik Ton ni nak buat promo tentang kebaikan berpantang secara tradisional untuk bakal-bakal ibu..

Ada orang merasakan tak perlu lagi berpantang di zaman moden seperti sekarang ni, tapi bagi Cik Ton berpantang adalah satu kewajipan bagi setiap ibu yang melahirkan anak.

Badan kita senang dimasuki angin seandainya kita dengan sengaja mengambil mudah akan kepentingan berpantang, bila dah masuk angin mudahlah nak terkena angin meroyan.

Kadang-kadang kita selalu merasakan seperti berpantang itu satu perkara yang banyak kerenah, namun ianya amat bagus untuk kesihatan dalaman setiap ibu.

Kesannya mungkin kita tak dapat tengok sekarang samada kesan yang baik atau kesan yang buruk, kebanyakkan kawan Cik Ton yang mengambil mudah tentang berpantang ini mengalami sakit-sakit badan, lenguh belakang, urat kembang setelah setahun dua bersalin.

Ini sebenarnya yang ingin kita elakkan, bila dah jadi macam tu kita mesti rasa seperti lemah-lemah, sengal-sengal, kepala kerap pening dan berat.

Jadi, Cik Ton sarankan kepada bakal ibu, jangan sesekali abaikan amalan berpantang..memanglah menunggu 44 hari itu seperti suatu penyiksaan namun percayalah kebaikan disebalik penyiksaan itu amatlah berbaloi.

Terpulang kepada anda semua untuk memilih produk apa kerana setiap produk mempunyai kebaikan yang tersendiri, namun Cik Ton sarankan berdasarkan pengalaman Cik Ton yang telah tiga kali berpantang dan tiga kali menggunakan Set Bersalin NR.

Jika anda ingin tau, apa kebaikan dan keistimewaan produk NR, sila layari disini

No comments:

Post a Comment

Cik Ton ucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian anda meninggalkan komen.

LinkWithin