28 Aug 2010

JUALAN PENGHABISAN STOK

Salam Untuk Semua,

KLIK di SINI untuk jualan penghabisan stok BEDUNG BAYI dan klik di SINI 1SET TERAKHIR SET BERSALIN NR


Jangan lepaskan peluang ini untuk semua bakal ibu!

22 Aug 2010

SET BERSALIN NR -MESTI JUAL

Ni ada lagi satu promo, untuk yang sedang mencari set bersalin , Cik Ton nak bagitau ni, blog INI ada buat promosi sempena Ramdhan untuk pelanggan yang membeli set bersalin NR akan mendapat sehelai selimut tampal.


Jadi utk bakal ibu, ayuh jgn berlengah lagi, dapatkan sekarang SET BERSALIN NR di SINI.

JUALAN PENGHABISAN STOK BEDUNG BAYI

Cik Ton war warkan untuk pembaca blog Cik Ton ni yang sedang mencari bedung bayi, boleh lah ke blog INI kerana ada jualan penghabisan stok.

Rugi kalau bakal ibu berlengah untuk membeli kerana Cik Ton berani jamin bedung itu dijual dengan harga paling murah berbanding tempat lain.

Bukan saja untuk bakal ibu, mungkin untuk yang terfikir nak bagi hadiah pada kawan yang baru je bersalin, mungkin hadiah bedung saya perkara yang menarik untuk anda fikirkan .

Jadi apalagi, layarlah blog INI untuk melihat lebih jelas tentang promosi tersebut.

Salam Ramadhan daripada Cik TOn

Salam untuk semua,

Cik Ton nak ucapkan selamat berpuasa kepada semua yang membaca blog Cik Ton ni, semoga Ramadhan tahun ni memberikan kita lebih kesedaran dan keinsafan, semoga kita dapat melipatgandakan lagi amal ibadat kita di bulan yang penuh rahmat ini.

Cik Ton stop sekejap kerja-kerja biz sampingan sehingga tamat Ramadhan, bulan-bulan sebelum ni kita dah penat bekerja, bulan Ramadhan ni Cik Ton cuba untuk melebihkan waktu untuk fokus kepada amalan di bulan Ramadhan disamping kerja-kerja diofis, kerja-kerja sebagai isteri dan ibu.

Cik Ton pun jarang-jarang update blog tapi Cik Ton selalu meluangkan masa membaca blog-blog orang lain walaupun tidka meninggalkan sebarang komen.

Kepada yang rajin menyinggah di blog Cik Ton ni, terima kasih banyak-banyaklah Cik Ton ucapkan...

Selamat menjalani Ibadah puasa dibulan Ramadhan yang penuh berkat ini.........

8 Aug 2010

SELIMUT TAMPAL - 8 OGOS 2010



KS 1 KING SIZE - SOLD updated on 26/8/2010

Masih ada 2 helai selimut tampal bersaiz KING yang masih belum dijual......Cepat2, dapatkan selimut tampal sebelum kehabisan!



KS 2 KING SIZE - SOLD updated on 26/8/2010

1 Aug 2010

Stok Terbaru Selimut Tampal


KING SIZE 1


KING SIZE 2


KING SIZE 3 - SOLD



Code 10 (Queen Saiz) -SOLD



Code 9 (Queen Size) - SOLD


Code 8 (Queen Size) - SOLD





Code 7 (Queen Size) - SOLD



Code 5 (Queen Size) - SOLD



Code 4 (Queen Size) - SOLD



Code 3 (Queen Size) - SOLD



Code 2 (Queen Size) -SOLD




Code 1 (Queen Size) - SOLD

LinkWithin