23 Nov 2010

Sambung cerita

Assalamulaikum

Cik ton sambung semula pasal buat background pagi tadi, lepas dah siap-siap nak pergi kerjakan, cik ton fikir baik la bawa netbook ni pergi kerja boleh tanya kawan cik ton cara nak kasi lagi cantik background dan boleh la belajar lagi dengan dia.

Lepas tu cik ton pun pergi la kerja dengan tenang, sampai separuh jalan cik ton hantar sms pada suami jangan off tmnet kat rumah sebab nak guna internet kat ofis....lepas tu suami call "zai mana la boleh guna kat ofis sebab tmnet tu hanya boleh cover cuma 150 meter sahaja"....alamak...hampa dan kecewa cik ton rasa, sebab cik ton fikir boleh cover sampai 90km...hampeh betul la...akhirnya sampai kepetang netbook tu terperap aje dalam beg.

Sampai kat ofis, leceh betul la sebab tak boleh guna netbook, nasib baik ada kawan cik ton yang baik hati nak kasi pinjam laptop dan broadband dia dapat juga la cik ton belajar dengan kawan cik ton tu...terima kasih zai dan rohaya sebab membantu saya...

Masih ada ramai kawan-kawan yang tidak kedekut untuk membantu....

Mencari sahabat itu mudah tapi untuk mencari sahabat sejati itu payah....

No comments:

Post a Comment

Cik Ton ucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian anda meninggalkan komen.

LinkWithin