7 Nov 2010

Cerita Cik Ton

Assalamulaikum
Ini semalam punya cerita, semalam cik ton dapat la jual sehelai selimut tampal alhamdulillah walau pun dalam hati ni berharap cikgu tu nak ambil lebih dari satu

Sebenarnya cikgu tu cik ton kenal sebab dia order karipap goreng cik ton untuk suatu majlis disekolah yang dia ajar tu la, dia kenal karipap tu melalui jiran dia yang pernah makan karipap cik ton.... a'ah..lupa la nak cerite kat semua sahabat blog yang sebenarnya cik ton ni buat jugak karipap frozen, ada jugak lah kawan-kawan dan jiran-jiran yang order, sebelum jual selimut tampal lagi, cik ton dah mula dengan karipap....kecil-kecilan saja. Sekarang ni cik ton sedang cuba nak jual kuih tart pula....sebab suami dan anak-anak cakap sedap......

Kecilkan dunia ni rupa-rupanya cikgu tu adalah cikgu yang mengajar anak cik ton yang sulung yang sekarang belajar kat UITM Seri Iskandar di Perak dalam jurusan Art & Design pengkhususannya dalam photography.

Kiranya cikgu tu berminat jugak nak beli lagi sebab dia pesan kat cik ton kalau ada lagi warna-warna yang menarik kasi tau dia lagi, alhamdulillah kiranya bertambah la seorang lagi pembeli dan sahabatkan....insyaallah.

Sebenarnya mudah untuk untuk kita tambah sahabatkan tapi lebih mudah lagi untuk tambah musuh.

No comments:

Post a Comment

Cik Ton ucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian anda meninggalkan komen.

LinkWithin