11 Nov 2010

BEDUNG BAYI COTTON FLANNEL

Emmm maaf lah , nak menyelit sikit untuk buat promosi kawan punya bisnes ni...

Untuk ibu ibu bapak bapak yang sedang mencari bedung bayi, ada Jualan Murah di SINI .

Sedikit review dari Cik Ton tentang blog ni:

1. harga bedung yang ditawarkan di SINI adalah paling rendah berbanding di tempat lain,boleh survey kalau tak percaya.

RM28 untuk 3 helai! Murah sememangnya murah la...rugi kalau tak beli. Kalau nak jahit sendiri, perlu ke kedai beli kain, beli benang...perut dah memboyot, penat dan mengah....beli online lebih senang, cepat dan jimat masa.

2. jahitan pun kemas, kualiti kain setanding dengan tempat lain yang dijual pada harga RM15 atau RM16 sehelai.

Kenapa perlu membayar lebih sedangkan anda berpeluang untuk mendapat yang lebih murah pada kualiti yang sama? Fikir-fikirkan lah renung renungkanlah...

3. bukan saja bedung,barut dan bengkung dijual pada harga yang murah tetapi set bersalin nr juga diberi potongan istimewa bagi pelanggan yang membeli samada bedung, barut atau pun bengkung.

4. cerita banyak pun tak guna, baik sendiri KLIK DISINI

Ok, Cik Ton tolong bisnes kawan je ni, tak ada dapat apa-apa keuntungan, bedung,barut free pun tak dapat sebab Cik Ton pun tak ada baby dah, anak dah meningkat remaja .

Bagi yang berminat boleh terus KLIK DISINI atau sms/call 017-3416762.

Promosi ini terhad sehingga 30/11/2010 atau sehingga stok habis terjual.

No comments:

Post a Comment

Cik Ton ucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian anda meninggalkan komen.

LinkWithin