10 Nov 2010

Hari Ini dan semalam

Assalamulaikum semua

Dah hampir pukul 11 baru la dapat nak update blog, semalam tak dapat nak update sebab berebut dengan anak-anak, diaorang sibuk nak main game, lagi pun semalam Cik Ton sibuk menyiapkan tempahan karipap jiran Cik Ton sampai kena amik half day sebab kentang yang Cik Ton beli pada hari ahad lepas busuk, luar nampak ok aje tapi dalam hitam tak tau nape...jadi lambat la nak mula sebab dah lambat buat intinya, tapi Alhamdulillah akhirnya siap jugak dan petang tadi balik kerja terus hantar kat rumah.....mudah-mudahan dia nak order lagi....insyaallah...

Sekejap tadi Cik Ton dah siapkan biskut tart emmm...sedap bila baru-baru masak.. sendiri pujikan he..he... buat satu adunan saje, esok Cik Ton nak kasi pada Rohaya sebab adik dia nak bertunang pada hari sabtu nanti. Cik Ton tak tahu nak sumbang apa untuk tambah hantaran yang dah sedia ada kiranya tart boleh la kan...

Semalam jugakkan Cik Ton dan sharepartner dah pergi amik stok selimut tampal yang baru, nanti kawan-kawan tengok la ya.

Semalam telah berlalu, hari ini masih menunggu dan esok belum tentu.

1 comment:

Cik Ton ucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian anda meninggalkan komen.

LinkWithin