23 Nov 2010

Latar belakang

Assalamualaikum

Pagi ni cik ton buat catitan awal pulak, sebabnya semalam sibuk nak tukar background blog macam-macam cara duk cari, bila tak boleh buat sorang2 panggil pulak anak dara yang sulung, akhirnya jumpa la padahal sebelum tu kawan cik ton dah ajar tapi biasa la takberapa nak pandai lambat sikit la nak fahamnyer...terima kasih rohaya kerana ajar saya dan semalam pun masih bantu saya melalui sms...

Memang la jumpa untuk buat design baru nak tukar warna latar belakang tapi agaknyer terlalu banyak sangat tengok warna akhirnya sampai pukul 11 kepala dah tak boleh tahan sakit sebelah kiri, tak tau la nape tapi mungkin jugak sebab tak pakai kaca mata biasala masalah mata bila dah meningkat usia, cermin ada tapi malas nak pakai...akhirnya cik ton tinggal kan aje pada anak suruh dia tukar apa yang patut, cik ton nak warna biru, tapi bila tengok jap tadi macam tak berapa menarik, jadi cik ton tukar la pulak warna yang ada sekarang,

Sekarang nak stop dulu sebab nak pergi kerja, malam ni cik ton ingat nak tukar semula biar kasi menarik sikit, kawan-kawan ada cadangan tak warna dan design yang cantik untuk cik ton applykan pada blog cik ton ni..

Terima kasih kakak sebab bantu ibu malam tadi.

No comments:

Post a Comment

Cik Ton ucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian anda meninggalkan komen.

LinkWithin