11 Nov 2010

TART NENAS

Cik Ton dah nak log out tadi tapi dapat pulak emel dari YASMEEN, dia ni ada order tart nenas Cik Ton dalam 2 minggu lepas kot...tinggal kat area Gombak je, kami jumpa kat Sogo untuk ambik tart ni, Cik Ton tak berapa confident nak hantar by courier. YASMEEN ni baca blog Cik Ton dan saja lah nak cuba-cuba order dan rasa tart Cik Ton, syukurlah dia suka ..rasa suka bukan boleh dibuat-buat dan dipaksa-paksa, kan?

Boleh baca komen dia tentang tart Cik Ton..


TART CIK TON YANG SEDAP






Inbox

X







Inbox

X





Reply
|

yasmeen

to me
show details 11:20 PM (0 minutes ago)

Salam CIk Ton,

Ni yasmeen yang order tart nenas Cik Ton itu hari....mmg sedap, terangkat la rasanya...tak rugi beli ...mmg menang beli alah makan betul la..ehh ada ke peribahasa mcm tu? ha ha saya hentam je cik ton.

Nanti saya war-warkan pd kengkawan akan keeenakkan tart nenas tu.. jem nenas sungguh terasa lemak manis masam, pendek kata mmg serba cukup rasa lah..

Insyaallah akan order lagi nanti.
Reply

Forward




No comments:

Post a Comment

Cik Ton ucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian anda meninggalkan komen.

LinkWithin