11 Nov 2010

UPSR

Assalamulaikum sahabat semua

Malam ni ingat nak menulis lebih awal sebab anak-anak semua tengok cerita Herbie kat channel 615, cerita ada tapi tak tau nak tulis....cam ne tu

Hari ni result UPSR dah keluar dan debaran Cik Ton untuk peperiksaan tersebut pun berakhirla dan alhamdulillah anak Cik Ton dapat 3A 2B.

Besok Cik Ton nak pergi jemput anak Cik Ton yang sulung dari UITM untuk cuti semester, tak sabar rasanya, lagi pun nak pergi rumah anak sedara kat Manjung nak sambut birthday abang ipar dan cucunya. Seorang abang ipar yang baik dan begitu memahami.

Nampaknyer kena la stop dulu, cerita herbie pun dah habis, apa lagi sibuk la anak kecik sorang ni duk berkepit dengan kita nak minta main game.

Dalam hidup ini banyak benda yang tak kita duga akan berlaku.

No comments:

Post a Comment

Cik Ton ucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian anda meninggalkan komen.

LinkWithin