19 Mar 2011

Blog Ben

Assalamulaikum

Ramai betul yang suka blog Ben, banyak yang sertai segmen-segmen yang dibuat oleh ben,sekarang ni dah makin bertambah-tambah pengikutnya tahniah Ben...cik ton ada gak masuk blog Ben baca entry tapi tak pernah cuba ikut segmen yang Ben buat sebab tak banyak idea.....kiranya Ben ni ada aura la..yang boleh membuat orang sentiasa nak pergi ke blog Ben terutama pada blogger-blogger baru macam cik ton ni. Mesti ada je blogger2 yang tertunggu-tunggu nak baca entry Ben setiap hari, beri komen disamping menyertai segmen-segmen yang Ben buat...

Lagi sekali TAHNIAH BEN....

2 comments:

  1. Assalamualaikum Cik Ton

    Salam Ukhwah

    Insyaallah
    cik ton pun boleh jadi macam dia

    Wassalam

    ReplyDelete
  2. cik ton join je apaapa segmen yang dibuat, tak perlu pening kepala perah idea sangat, sekadar memeriahkan segmen je..

    ReplyDelete

Cik Ton ucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian anda meninggalkan komen.

LinkWithin