5 Mar 2011

Sabtu

Assalammualaikum

Dah hampir seminggu cik ton tak jengah blog dan buat entry baru, bukan dah jemu dengan dunia blog, tapi tak tahu la kenapa macam tak ada mood aje rasanyer, nak update entry memang tak ada idea langsung rasanya, kepala pulak tak berapa sihat tu yang menyebabkan malas aje nak tengok pc.

Pagi ni baru terasa lamanya tak jenguk blog kawan-kawan, jadi sementara pc masih kosong ni cik ton pun jenguk-jenguk la blog orang lain, sebabnya pagi ni umairah kena pergi sekolah ada latihan nyanyian sebab kumpulan dia dipilih untuk mewakili sekolah kepertandingan nyanyian diperingkat sekolah bahagian Hulu Langat, jadi cik ton boleh la menggunakan pc ni dengan senang hati tanpa ada rungutan " ala..ibu ni asyik tengok blog aje" ...umairah ni boring tau"....lepas tu mula merengek-merengek sampai kita give up..., tu la anak yang satu tu kalau kakak yang berdua tu sabar aje menanti.

Semalam masa cik ton jemput dia dari sekolah sampai serak-serak suara agaknya kuat sangat kut menyanyi ..cik ton kata nanti masa final tak boleh nyanyi pulak dah tak ada suara sengih aje dia, finalnya lagi 2 minggu...nanti masa cuti sekolah pun berlatih lagi siap pesan waktu cuti sekolah nanti jangan nak pergi mana-mana. Kakak buat muka boring aje....

Kakak pulak pagi ni ke stadium UKM sebab sekolah dia ada buat sukan, dia excited lebih tapi bukannya pergi sebagai peserta cuma sebagai penyokong aje, tapi dalam sesuatu permainan kalau tak ada penyokong pun peserta nak main pun tak best jugak kan....kiranya sama penting la....

Akhirnya pagi sabtu yang cantik ni cik ton pergi la sarapan bersama suami tadi...suami makan mee rebus jawa, cik ton makan roti canai...Alhamdulillah.

No comments:

Post a Comment

Cik Ton ucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian anda meninggalkan komen.

LinkWithin