13 Apr 2011

Cikgu Kemisah Kirby/Astro Warna

Assalamulaikum

Sekarang ni cik ton dan suami sedang melayan cerita Cikgu Kemisah Kirby di tv2, cik ton pasti ramai yang tengok cerita bersiri inikan setiap rabu malam. Suami memang tak pernah miss sejak siri ini bermula.Pada mulanya cik ton tak tengok sangat tapi bila dah start tengok sedap pulak.. cerita yang mengisah tentang seorang guru yang telah bersara dan sekarang gigih memajukan kampungnya banyak lah cabaran dan dugaan yang dihadapi olehnya. Ceritanya berkisar tentang kampung dan juga tentang anak-anaknya biasala cerita keluargakan tapi banyak ajaran dan nasihat yang kita boleh pelajari.

Sebenarnya malam ni jugak cik ton dan suami layan Astro Warna kerana Maharaja Lawak suami terpaksa melanggan package Mustika sebab dia pun minat nak tengok ML, jadi dapat la cik ton tengok B4U selama lebih kurang 3 bulan la kut selagi ML belum habis, sebab kadang-kadang bila tgk diinfo macam banyak je cerita tamil dan hindi yang sedap-sedap.

Sekarang ni macam banyak lah pulak pilihan channel ..terlarat ke nak tengok, sedangkan kadang-kadang malas nak tengok tv.

3 comments:

  1. terlayan cikgu kemisah gak tadi.. hehe

    ReplyDelete
  2. wahh best la cik ton dah ada astro warna..

    ReplyDelete
  3. sama lah dengan puan zai kena amek warna kerana ML! Nabil! dan Jozan! heheh

    ReplyDelete

Cik Ton ucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian anda meninggalkan komen.

LinkWithin