2 Apr 2011

Pengetua AF 9

Assalamulaikum.

Wah teruja betul cik ton untuk menonton AF9 tahun ni, sebab pengetuanya memang cik ton minat sangat tak AMY SEARCH...tak kira la walaupun cik ton dah hampir menuju usia senja yang penting hati ni masih rasa mudo...dan yang pasti  walau pun lembut sebagai seorang wanita tapi ada juga jiwa rock....pheewitt..

Kumpulan search memang cik ton minat dari mula-mula ditubuhkan lagi rasanya dalam tahun1989, masa tu cik ton mula kerja di kl,dalam syarikat oil & gas firm...tak kira la masa tu amy berambut panjang dan seluar ketatnya..sampaikan ada officer tu tanya kat cik ton " apa pasal lu minat sangat dengan itu org yang macam tak mandi aje"..ada cik ton kisah ke...yang penting suara penyanyinya..mantop sampai la sekarang tak ada orang yang boleh lawan suara amy....kerana amy jugak la cik ton tengok wayang fenomena dan isabela 2 kali padahal masa tu bukannya ada duit sangat dah la tu pergi tengok pun sorang-sorang aje sebab masa tu belum kawin lagikan...tapi tu la demi amy....tapi walaupun minat sangat tak pernah pun cik ton pergi tengok konsert mana la mak dan abang nak kasi..jadi cuma minat aje la...Yang pasti minat tu tak pernah hilang sampai la sekarang.

Tahniah Amy...semuga menjadi pengetua yang cemerlang..

3 comments:

  1. noh tak minat AF...buang karan jer...
    bek layan citer korea...lagik best..

    ReplyDelete
  2. Malam nie byk adegan tangis dibuat pak nil la... buat puan zai leleh jer AF pembukaan mlm nie...hehe

    kat idola kecil dulu amy pun best jd cikgu...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Cik ton

    tenguk2 begitu ajerr...........

    Wassalam

    ReplyDelete

Cik Ton ucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian anda meninggalkan komen.

LinkWithin