6 Apr 2011

Umairah depan lilin

Assalamulaikum
gambar umairah sepanjang earth hour itu hari, selama hampir 30 minit mengadap lilin dengan ain sambil main lilin yang cair...suka sangat kalau black out sebab suka nak usung lilin kehulu kehilir...apa yg seronok sangat pun tak tahu la...lepas tu bila dah cerah berebut-rebut dengan ain nak tiup lilin.

Malam ni anak dara tu tidur cepat agaknyer penat sangat berlatih untuk pertandingan bercerita yang diadakan di Sekolah Agama pada minggu hadapan yang bertajuk Mukjizat Nabi Musa.

1 comment:

Cik Ton ucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian anda meninggalkan komen.

LinkWithin