26 Jun 2011

Sayu

Assalamualaikum

Baru pukul 8.12 pagi, cik ton dah rasa sunyi dan sayu pulak rasa hati, tak tahu la kenapa, agaknya sebab amalina, ain dan umairah belum bangun lagi kut dan suami pulak dah pergi kerja..,maklum la kerja sendiri tak tentu masa kadang-kadang. Cik ton pulak seawal-awal pagi dah bereskan semua kerja rumah, maklum la sejak bibik bercuti ni rutin harian bertukarla tapi alhamdulillah semuanya boleh diatur.

Cik ton sengaja biarkan diaorang tidur semula lepas subuh tadi, sebab semalam masing-masing kepenatan kerana dari pukul 9 pagi sampai la ke pukul 5.30 petang kami semua berada di kl, kerana menenami amalina mengambil gambar untuk tugasan dia, sebenarnya amalina nak pergi sorang-sorang tapi biasa la mana ayahnya mana nak kasi, akhirnya kami semua kena ikut sekali, sampai ain dan umairah pun surrender ajak ayah cari tempat duduk nak merehatkan kaki .

Tapi ok jugak dalam boring-boring ni boleh update blog tanpa gangguan dari si kecik tu.

No comments:

Post a Comment

Cik Ton ucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian anda meninggalkan komen.

LinkWithin