8 Jan 2013

BUFFERED EARNING PERTAMA 2013

Cik Ton pasti semua bloggers suka kalau dapat BE kan? ye la macam dapat bonus akhir tahun tu...sapa yang tak suka kan?

Macam Cik Ton ni, blogger yang hanya sekadar nama je, blogwalking tak ada langsung sebab Cik Ton memang sejujurnya tak cukup masa...dengan kerja ofis..kerja-kerja rumah dan juga memenuhi permintaan pelanggan untuk siapkan tempahan karipap frozen..apa yang boleh dan mampu Cik Ton lakukan adalah cuba update info-info berguna tentang kesihatan dan keagamaan yang mana mungkin boleh memberikan sedikit manfaat kepada pembaca.

Eh panjang pula intro Cik Ton kali ni....he he mentang-mentang la ada masa free sikit..

Sebenarnya nak kisahkan yang teman ni dapat 1 lagi BE , yang sulong la kiranya untuk tahun 2013 ni, yang sulong memang la lebih istimewa sikit kan?



Untuk BE sulong ni, Cik Ton terima daripada Nilai Uni-A Day in Life.



Ni la rupa paras iklan yang terpapar pada blog Cik Ton...klik kalau rasa nak tengok apa ke benda info yang nak disampaikan tu.






Terima kasih untuk NUFFNANG!

No comments:

Post a Comment

Cik Ton ucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian anda meninggalkan komen.

LinkWithin