2 Jan 2013

Hanis Zalikha Dalam "Gangster Celop"


Cik Ton teruja nak tengok lakonan Hanis Zalikha ni...nak tengok sejauh mana kehebatan beliau di dalam dunia lakonan, kalau dalam dunia blogging, memang Cik Ton akui dia dah capai tahap blogger celebrity dah.

Oh ye, sebut pasal Hanis Zalikha ni teringatkan mama dia...Cik Ton ada jumpa dia sekali di rumah keluarga Hanis sebelum bulan puasa hari tu...ermmmm pergi sebab nak rasa kuih raya dia...memang sedap kuih raya hasil tangan mama Hanis ni.

Tahun depan kalau ada rezeki, boleh la order lagi..sebenarnya hari tu ada silap faham sikit tentang pesanan kuih raya dengan mama Hanis ni..kelakar pun ada...main order je tapi tak buat bayaran deposit, tiba seminggu sebelum raya, Cik Ton pun call mama Hanis, tanya dah siap belum pesanan Cik Ton tu....laaa rupanya Cik Ton betul-betul terlupa nak buat deposit dulu, jadi secara automatik mama Hanis ingatkan Cik Ton tak jadi order.

Insyaallah tahun depan, awal-awal lagi Cik Ton buat pembayaran pendahuluan, memang sedap la kuih raya mama Hanis, Cik Ton tak tipu!

Mengenai filem Gangster Celop ni , kalau nak tau apa kisahnya..kena la tunggu tayangannya di pawagam berhampiran.


No comments:

Post a Comment

Cik Ton ucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian anda meninggalkan komen.

LinkWithin