1 Jan 2014

Nak cantik macam Cik Ton?Dapatkan EPHYRA di sini!

Salam untuk semua

Cik Ton ni macam biskut pulak, kejap ada kejap tak ada...ni muncul semula di awal tahun baru ni.

Bukan apa, Cik Ton ni nak war warkan yang Cik Ton sekarang ada jual EPHYRA...ala tak kan tak tau, bukan main banyak blog duduk war warkan pasai produk ni.

Cik Ton dah sebulan ambik produk ni..memang berkesan untuk dalaman, takat ni yang paling Cik Ton dapat rasakan tang tumit kaki Cik Ton la...dulu pecah-pecah sekarang memang Alhamdulillah kesan pecah pun dah hilang...tang jeragat tu nampak la macam pudar sikit..nak kata hilang terus dengan 30 paket tu rasanya tak la kan...agak-agak la kamu ni pun..

Nanti la Cik Ton upload gambar ye.

Kot ada yang tak tau lagi apa benda produk EPHYRA ni, meh sini Cik Ton listkan sikit, rajin Cik Ton taip ni, meh baca.

1. Ianya di rumus khas untuk kecantikan dan kesihatan dari dalam.
2. Mengandungi kolagen ikan laut dalam yang dihidrolisis secara semulajadi.
3.Digabung dengan 8 agen antioksida yang berkesan untuk melindungi dan memperbaharui, memberikan apa yang diperlukan oleh kulit.
4.Melambatkan penuaan ( yang ni la yang biasa orang perempuan nak sangat, lambatkan penuaan)

Kelebihan EPYHRA ni:
1.Menjadikan kulit lebih anjal, halus and cerah berseri
2.Membantu memulihkan wajah yang bermasalah
3.Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
4.Formula anti penuaan yang berkesan
5.Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar
6.Mengandungi khasiat prebiotik yang tinggi
7.Melancarkan system pencernaan dalam badan
8.Mengurangkan kadar kolestrol
9.Meningkatkan tenaga dan daya ingatan
10.Meningkatkan system imunisasi
11.Mengatasi masalah insomnia
12.Mengawal berat badan dan meningkatkan metobolisma
13.Melegakan sakit dan radang sendi
14.Menjaga kesihatan kardivaskular

Cik Ton dah rasa produk ni sesuai untuk Cik Ton yang dah 40an ni..Cik Ton rasa bagus jugak kalau Cik Ton share kebaikan produk ni dan turut menjual kepada sesiapa yang berminat nak cuba.

Tak nak cantik macam Cik Ton ka? Kalau cantik macam Kak Ton tu dah ramai kan? Meh la cantik macam Cik Ton pulak...hi hi macam apa je ayat Cik TOn ni..gurau je aiihh di hari baru tahun baru ni.

Kalau nak cantik lagu Cik TOn ni, boleh la order:

ni no cik ton nooo....0192378700

Harga sekotak : 

RM197 (Semenanjung Malaysia)
RM207 (Sabah dan Sarawak)
FREE SHAKER dan RECYCLE BAG
KOS POS PERCUMA.

Ada trial set jugak bagi mereka yang nak mencuba, 

10 paket =RM68 ( Semenanjung Malaysia)
                  RM78 (Sabah dan Sarawak)
TIADA FREE GIFT

Kalau yang beli banyak kotak tu, boleh la bagi special price.

LinkWithin