14 Mar 2014

BEDUNG COTTON FLANNEL PALING MURAH DI MALAYSIA!

Salam untuk semua,
Cik Ton harap sihat semua naa...sekarang ni semua pakat runsing pikirkan tentang MH370..sama la dengan Cik Ton sekeluarga ni..asyik mengadap Astro Awani je...kita doakan semoga semua penumpang dan anak kapal MH370 selamat walau dimana jua mereka berada saat ini.

Ni Cik Ton nak promote sikit bisnes kawan Cik Ton, dia tengah buat Jualan untuk penutupan bisnes bedung dia.. boleh klik sini ye untuk melihat gambar-gambar bedung yang ada .

Untung kalau beli sebab harganya agak murah berbanding tempat lain..kawan Cik Ton tu nak stop dulu bisnes online ni, dia nak tumpu pada baby yang masih kecik lagi tu...itu yang dia nak habiskan semua stok bedung yang ada..tak banyak dah pun, tak silap Cik Ton ada dalam 30 helai je lagi.

Kot-kot ada yang nak beli untuk jual semula pun Cik Ton rasa elok jugak sebab kalau la kata nak beli kain flannel kat Nagoya tu dan berapa RM semeter, nak jahit lagi..ni beli yang dah siap, beli semua 30 helai dapat harga kurang RM11 sehelai, Cik Ton tengok kebanyakkan blogshop jual sehelai bedung RM16 - RM20...masih boleh untung kalau beli dengan kawan Cik Ton ni.

Kalau berminat, boleh je terus call/sms kawan Cik Ton ni, namanya Kak Aya 017-3416762.

Kalau nak jenguk-jenguk dulu, boleh ke http://bedungcomel.blogspot.com/...

Itu je Cik Ton nak catatkan hari ni.

Sama-sama la kita berdoa untuk MH370.

No comments:

Post a Comment

Cik Ton ucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian anda meninggalkan komen.

LinkWithin