10 May 2014

Assalamualaikum sahabat maya ku semua
Allah!!!!..lamanya tak menyapa kawan-kawan semua......tak tahu apa yang menghalang tapi seperti tiada rasa dijiwa, perasaan macam berlalu pergi ..serius......gitu pulak jadi cik ton ni.....

Hari ni jadi terpanggil untuk menulis...mungkin sbb cuti sekejap dari menguli karipap....Alhamdulillah karipap jalan seperti biasa, tp sebenarnya bukanlah gangguan karipap tu sangat...tak baikkan merungut atas rezeki yg Allah kasi......ampunkan dosaku Ya Allah.....tadi temankan amalina pergi cari barang dia di petaling street, tp parking di Central Market...masa nak balik tu nampakla.......Allah ramainya orang beratur untuk ke AdiJuma....tudung yang tengah hot sekarang.....emm....merengek anak dara ni, akhirnya kaki siibu melangkah jugak ke AdiJuma kerana menurut permintaan anak..memilih-milih dicelah-celah  orang yang duduk membelek pilihan masing-masing..akhirnya.beli gak 3 helai untuk dia..share duit..he..he....ramainya orang memilih....tapi respect pada para suami yang sanggup menunggu isteri-isteri memilih tudung sambil jaga anak....

tak nampak kak aya tadi....dia kata dia pergi..tapi mungkin ke maju junction kut.......semuga bisnes berkembang maju.....amin..amin

No comments:

Post a Comment

Cik Ton ucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian anda meninggalkan komen.

LinkWithin