30 Mar 2017

Skincare Set Seqy Beauty

Assalamualaikum,
Cik Ton nak bagitau ni, kawan Cik Ton sorang ni, agen Seqy Beauty, siapa lagi 

kalau bukan Kak Aya tu..dia mintak Cik Ton bagitau kat sini, dia ada nak bagi 

FREE GIFT CERMIN SEQY dan FREE POSTAGE bagi setiap belian 1 trial set 

Skincare Seqy Beauty.

Kak Ton ada dapat satu cermin tu..wah memang comel la..rugi tau tak

 ambik offer Kak Aya tu...stock cermin dia tak banyak , dalam 10 je gitu.

.tapi kalau dah war warkan macam ni, mesti laju je habis ..

Baik korang Whatsapp dia cepat-cepat tau..nanti melepaihh.

Ni no dia, save terus tau 0173416762.

Boleh tengok gambar cermin tu kat bawah ni ye.

Lepas tu whatsapp dia laju laju naa


2 comments:

Cik Ton ucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian anda meninggalkan komen.

LinkWithin