12 Apr 2018

cik ton come back

☺️ 

 Assalamualaikum sahabat sahabat alam maya

bertahun tak jenguk blog,,,,,mujur belum bersarang.....yang penting passworrrrrrd mujur tak kelupaan...Alhamdulillah.

emmmmm...apa ek nak kongsi .....yang pasti sekarang jadi surirumah tangga sepenuh masa.....jemput hantar umairah pergi sekolah adalah rutin wajib...yang terlebih suka umairah laa bila ibu ada di rumah sentiasa.  Alhamdulillah

Hampir 5 bulan dah tak tempuh jem dan keluar rumah 5.30 am setiap hari. Tapi hati kadang-kadang rindu nak pergi kerja...sumpah. Rindu suasana opis dan yang penting bulan bulan masuk duit ☺️

Rasa jemu jugak duduk rumah, bila semua kerja rumah dah siap...dulu macam tak nyempat2 sangat nak baca novel sampai curi curi baca kat opis ☺️...tapi sekarang ni bila ada masa macam kurang pulak perasaan nak baca tapi tetap baca sebab dah hobi...aduihai.

stop dulu nak gi ambik umairah pulak.



* Hari hari adalah hari yang indah.

1 comment:

  1. Macam dah satu tahun tidak update post. Bila senang bolehlah kongsi sikit barang baru yang mengalami. TQ.
    eratuku

    ReplyDelete

Cik Ton ucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian anda meninggalkan komen.

LinkWithin