FROZEN & COOKIES

Salam Untuk Semua Sahabat Cik Ton,

Rasa-rasanya Cik Ton dah ada bagitau sebelum ni kan yang Cik Ton ada menjual karipap frozen.
Belum berkesempatan untuk upload gambar karipap tu sb selalu je terlupa time packing untuk customer atau time masak untuk kegunaan sendiri..isshhh Cik Ton ni tak cukup terror la bab2 strategi pemasaran nih..kena banyak belajar lagi nampaknya..


Karipap Forzen Cik Ton ni dijual dengan harga RM5 untuk 12 biji.

Keistimewaan karipap frozen Cik Ton ni adalah:

1. kalau dah rasa sekali, memang akan teringin lagi berkali-kali he he he sendiri tekan lif nampaknya ni....

2. Cik Ton menggunakan marjerin yang bermutu tinggi, bukan yang jual timbang-timbang kati tu tau

3. Resipi Cik Ton ni asli daripada keluarga Cik Ton sendiri

4. Harga berpatutan, rasa sedap, kualiti terjamin.

5 Kalau nak tau lebih lagi keistimewaannya, kena la order, goreng dan rasai sendiri.



COOKIES

Cik Ton ada jugak la belajar buat beberapa cookies, asalnya untuk menjamu tekak dan selera anak-anak dan suami, sekarang ni salah satu cookies Cik Ton yang dah mula mendapat perhatian luar daripada linkungan ahli keluarga adalah TART NENAS

Harga bagi 100 biji adalah RM40.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...