15 May 2014

Tudung Aidijuma White Label dan Selimut tampal

Assalamualaikum,

Cik Ton timbul lagiii.....lemas la kalau lama-lama tenggelam.

Kalau timbul ni ada je la nak bagitau apa-apa ...

Pandai pun teka..

Ni Cik Ton nak habaq, Cik Ton dan Kak Aya , sahabat Cik Ton berkolaborasi meniaga Tudung Aidijuma dan Selimut Tampal.

Ni Cik Ton nak bagi blogshop kami ni..Butik Yasmeen dan Like Page Aidijuma Lovers & Patchwork ni.


10 May 2014

Assalamualaikum sahabat maya ku semua
Allah!!!!..lamanya tak menyapa kawan-kawan semua......tak tahu apa yang menghalang tapi seperti tiada rasa dijiwa, perasaan macam berlalu pergi ..serius......gitu pulak jadi cik ton ni.....

Hari ni jadi terpanggil untuk menulis...mungkin sbb cuti sekejap dari menguli karipap....Alhamdulillah karipap jalan seperti biasa, tp sebenarnya bukanlah gangguan karipap tu sangat...tak baikkan merungut atas rezeki yg Allah kasi......ampunkan dosaku Ya Allah.....tadi temankan amalina pergi cari barang dia di petaling street, tp parking di Central Market...masa nak balik tu nampakla.......Allah ramainya orang beratur untuk ke AdiJuma....tudung yang tengah hot sekarang.....emm....merengek anak dara ni, akhirnya kaki siibu melangkah jugak ke AdiJuma kerana menurut permintaan anak..memilih-milih dicelah-celah  orang yang duduk membelek pilihan masing-masing..akhirnya.beli gak 3 helai untuk dia..share duit..he..he....ramainya orang memilih....tapi respect pada para suami yang sanggup menunggu isteri-isteri memilih tudung sambil jaga anak....

tak nampak kak aya tadi....dia kata dia pergi..tapi mungkin ke maju junction kut.......semuga bisnes berkembang maju.....amin..amin

14 Mar 2014

BEDUNG COTTON FLANNEL PALING MURAH DI MALAYSIA!

Salam untuk semua,
Cik Ton harap sihat semua naa...sekarang ni semua pakat runsing pikirkan tentang MH370..sama la dengan Cik Ton sekeluarga ni..asyik mengadap Astro Awani je...kita doakan semoga semua penumpang dan anak kapal MH370 selamat walau dimana jua mereka berada saat ini.

Ni Cik Ton nak promote sikit bisnes kawan Cik Ton, dia tengah buat Jualan untuk penutupan bisnes bedung dia.. boleh klik sini ye untuk melihat gambar-gambar bedung yang ada .

Untung kalau beli sebab harganya agak murah berbanding tempat lain..kawan Cik Ton tu nak stop dulu bisnes online ni, dia nak tumpu pada baby yang masih kecik lagi tu...itu yang dia nak habiskan semua stok bedung yang ada..tak banyak dah pun, tak silap Cik Ton ada dalam 30 helai je lagi.

Kot-kot ada yang nak beli untuk jual semula pun Cik Ton rasa elok jugak sebab kalau la kata nak beli kain flannel kat Nagoya tu dan berapa RM semeter, nak jahit lagi..ni beli yang dah siap, beli semua 30 helai dapat harga kurang RM11 sehelai, Cik Ton tengok kebanyakkan blogshop jual sehelai bedung RM16 - RM20...masih boleh untung kalau beli dengan kawan Cik Ton ni.

Kalau berminat, boleh je terus call/sms kawan Cik Ton ni, namanya Kak Aya 017-3416762.

Kalau nak jenguk-jenguk dulu, boleh ke http://bedungcomel.blogspot.com/...

Itu je Cik Ton nak catatkan hari ni.

Sama-sama la kita berdoa untuk MH370.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...