12 Apr 2018

cik ton come back

☺️ 

 Assalamualaikum sahabat sahabat alam maya

bertahun tak jenguk blog,,,,,mujur belum bersarang.....yang penting passworrrrrrd mujur tak kelupaan...Alhamdulillah.

emmmmm...apa ek nak kongsi .....yang pasti sekarang jadi surirumah tangga sepenuh masa.....jemput hantar umairah pergi sekolah adalah rutin wajib...yang terlebih suka umairah laa bila ibu ada di rumah sentiasa.  Alhamdulillah

Hampir 5 bulan dah tak tempuh jem dan keluar rumah 5.30 am setiap hari. Tapi hati kadang-kadang rindu nak pergi kerja...sumpah. Rindu suasana opis dan yang penting bulan bulan masuk duit ☺️

Rasa jemu jugak duduk rumah, bila semua kerja rumah dah siap...dulu macam tak nyempat2 sangat nak baca novel sampai curi curi baca kat opis ☺️...tapi sekarang ni bila ada masa macam kurang pulak perasaan nak baca tapi tetap baca sebab dah hobi...aduihai.

stop dulu nak gi ambik umairah pulak.



* Hari hari adalah hari yang indah.

30 Mar 2017

Skincare Set Seqy Beauty

Assalamualaikum,
Cik Ton nak bagitau ni, kawan Cik Ton sorang ni, agen Seqy Beauty, siapa lagi 

kalau bukan Kak Aya tu..dia mintak Cik Ton bagitau kat sini, dia ada nak bagi 

FREE GIFT CERMIN SEQY dan FREE POSTAGE bagi setiap belian 1 trial set 

Skincare Seqy Beauty.

Kak Ton ada dapat satu cermin tu..wah memang comel la..rugi tau tak

 ambik offer Kak Aya tu...stock cermin dia tak banyak , dalam 10 je gitu.

.tapi kalau dah war warkan macam ni, mesti laju je habis ..

Baik korang Whatsapp dia cepat-cepat tau..nanti melepaihh.

Ni no dia, save terus tau 0173416762.

Boleh tengok gambar cermin tu kat bawah ni ye.

Lepas tu whatsapp dia laju laju naa


LinkWithin