14 Mar 2014

BEDUNG COTTON FLANNEL PALING MURAH DI MALAYSIA!

Salam untuk semua,
Cik Ton harap sihat semua naa...sekarang ni semua pakat runsing pikirkan tentang MH370..sama la dengan Cik Ton sekeluarga ni..asyik mengadap Astro Awani je...kita doakan semoga semua penumpang dan anak kapal MH370 selamat walau dimana jua mereka berada saat ini.

Ni Cik Ton nak promote sikit bisnes kawan Cik Ton, dia tengah buat Jualan untuk penutupan bisnes bedung dia.. boleh klik sini ye untuk melihat gambar-gambar bedung yang ada .

Untung kalau beli sebab harganya agak murah berbanding tempat lain..kawan Cik Ton tu nak stop dulu bisnes online ni, dia nak tumpu pada baby yang masih kecik lagi tu...itu yang dia nak habiskan semua stok bedung yang ada..tak banyak dah pun, tak silap Cik Ton ada dalam 30 helai je lagi.

Kot-kot ada yang nak beli untuk jual semula pun Cik Ton rasa elok jugak sebab kalau la kata nak beli kain flannel kat Nagoya tu dan berapa RM semeter, nak jahit lagi..ni beli yang dah siap, beli semua 30 helai dapat harga kurang RM11 sehelai, Cik Ton tengok kebanyakkan blogshop jual sehelai bedung RM16 - RM20...masih boleh untung kalau beli dengan kawan Cik Ton ni.

Kalau berminat, boleh je terus call/sms kawan Cik Ton ni, namanya Kak Aya 017-3416762.

Kalau nak jenguk-jenguk dulu, boleh ke http://bedungcomel.blogspot.com/...

Itu je Cik Ton nak catatkan hari ni.

Sama-sama la kita berdoa untuk MH370.

1 Jan 2014

Nak cantik macam Cik Ton?Dapatkan EPHYRA di sini!

Salam untuk semua

Cik Ton ni macam biskut pulak, kejap ada kejap tak ada...ni muncul semula di awal tahun baru ni.

Bukan apa, Cik Ton ni nak war warkan yang Cik Ton sekarang ada jual EPHYRA...ala tak kan tak tau, bukan main banyak blog duduk war warkan pasai produk ni.

Cik Ton dah sebulan ambik produk ni..memang berkesan untuk dalaman, takat ni yang paling Cik Ton dapat rasakan tang tumit kaki Cik Ton la...dulu pecah-pecah sekarang memang Alhamdulillah kesan pecah pun dah hilang...tang jeragat tu nampak la macam pudar sikit..nak kata hilang terus dengan 30 paket tu rasanya tak la kan...agak-agak la kamu ni pun..

Nanti la Cik Ton upload gambar ye.

Kot ada yang tak tau lagi apa benda produk EPHYRA ni, meh sini Cik Ton listkan sikit, rajin Cik Ton taip ni, meh baca.

1. Ianya di rumus khas untuk kecantikan dan kesihatan dari dalam.
2. Mengandungi kolagen ikan laut dalam yang dihidrolisis secara semulajadi.
3.Digabung dengan 8 agen antioksida yang berkesan untuk melindungi dan memperbaharui, memberikan apa yang diperlukan oleh kulit.
4.Melambatkan penuaan ( yang ni la yang biasa orang perempuan nak sangat, lambatkan penuaan)

Kelebihan EPYHRA ni:
1.Menjadikan kulit lebih anjal, halus and cerah berseri
2.Membantu memulihkan wajah yang bermasalah
3.Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
4.Formula anti penuaan yang berkesan
5.Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar
6.Mengandungi khasiat prebiotik yang tinggi
7.Melancarkan system pencernaan dalam badan
8.Mengurangkan kadar kolestrol
9.Meningkatkan tenaga dan daya ingatan
10.Meningkatkan system imunisasi
11.Mengatasi masalah insomnia
12.Mengawal berat badan dan meningkatkan metobolisma
13.Melegakan sakit dan radang sendi
14.Menjaga kesihatan kardivaskular

Cik Ton dah rasa produk ni sesuai untuk Cik Ton yang dah 40an ni..Cik Ton rasa bagus jugak kalau Cik Ton share kebaikan produk ni dan turut menjual kepada sesiapa yang berminat nak cuba.

Tak nak cantik macam Cik Ton ka? Kalau cantik macam Kak Ton tu dah ramai kan? Meh la cantik macam Cik Ton pulak...hi hi macam apa je ayat Cik TOn ni..gurau je aiihh di hari baru tahun baru ni.

Kalau nak cantik lagu Cik TOn ni, boleh la order:

ni no cik ton nooo....0192378700

Harga sekotak : 

RM197 (Semenanjung Malaysia)
RM207 (Sabah dan Sarawak)
FREE SHAKER dan RECYCLE BAG
KOS POS PERCUMA.

Ada trial set jugak bagi mereka yang nak mencuba, 

10 paket =RM68 ( Semenanjung Malaysia)
                  RM78 (Sabah dan Sarawak)
TIADA FREE GIFT

Kalau yang beli banyak kotak tu, boleh la bagi special price.

11 Nov 2013

Jualan Penghabisan Stok Selimut Tampal/Cantum dan English Cotton

Salam untuk semua

Harapnya ada la yang masih mengingati Cik Ton ni...maaf banyak-banyak sebab tidak mempunyai masa terluang yang mencukupi sekarang untuk bermesra dengan teman di alam maya. Cik Ton tersangat sibuk dengan tempahan karipap frozen.

Kali ni Cik Ton muncul untuk mempromosi bisnes sahabat baik Cik Ton iaitu blogger Kak Aya

Beliau ada menjual Selimut Tampal, Bedung Bayi, Kain Cotton dan juga produk Shaklee.

Kalau nak tau lebih lanjut, boleh je hubungi Kak Aya di 017-3416762.


Ini untuk saiz Single
Harga RM30 tidak termasuk kos pos

Single 1

Single 2

Single 3

Single 4

Single 5

Single 6


untuk yang di bawah ni pulak adalah saiz Double (sesuai utk katil Queen kalau nak jadikan cadar)
Harga RM45 tidak termasuk kos pos

Double 1

Double 2

Double 3

Double 4

Double 5

Double 6



Ini untuk English Cotton, bidang 45, 4 Meter
Harga RM65 Tidak termasuk kos pos

Jenis Berkaki - Cotton 1

Cotton 2

Cotton 3

Cotton 4

Cotton 5
Untuk cuci mata tengok kain bedung, boleh je KLIK SINI

Ok,sekali lagi Cik Ton nak bagitau, kalau bermkinat call je 017-3416762 ye!

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...